Despre mine

Bună tuturor și bun venit pe site-ul meu!

Numele meu este Iulia și sunt mai hotărâtă ca niciodată să-mi împărtășesc pasiunea mea de a scrie cu alți oameni  interesați.

Deci,  știu că în această secțiune ar trebui să scriu câte ceva despre mine în general, dar având în vedere că sunt de natură  schimbătoare ar însemna să rescriu această postare în fiecare zi.

Am fost mereu așa … diferită si imprevizibilă. Așa că de fiecare dată  ceva nou apare .

Nu știu ce să spun mai mult, este ca și cum m-aș naște din nou și din nou și din nou.

Poate de aceea uneori mi se pare greu sa ma adaptez la ceea ce este în jurul meu, dar nu m-am prefăcut că sunt la fel ca alții (aici mă refer la acei oameni care zici că sunt  zebre, toți sunt  la fel) și eu sunt fericită așa și  sunt sigură că alți oameni speciali se simt exact la fel (așa e, special nu diferit) .

Dar, din păcate,uni dintre ei nu vor rămâne  așa cum sunt, ei se prefac altcineva, acei oameni  poartă o mască deoarece se tem de ceea ce ar putea crede ceilalți dacă observă că ei nu sunt ca acele zebre.Cred cu tărie că nu contează că nu ești “unul dintre ei”, tu ești o ființă umană, dar deasemenea ești ceva special, o gândire liberă cu siguranță, un talent pe care alții îl consideră un blestem, dar trebuie să porți această povară mai departe.

Deci trebuie să continui, nu renunța pentru că nu ai idee cât de multe niveluri ar trebui să mergi în jos, tu ești mai mare decât toți acei oameni  care te subestimează, ești cel mai bun și astfel vei fi atâta timp cât vei rămâne așa.

Știu că nu a fost descrierea mea dar a fost o expunere a modului în care gândesc și este mai important să cunoști astfel o persoană, nu după aspect.Vreau să spun să vorbim sincer, ce este aspectul față de gândire? O să vă spun, absolut nimic.  Asta înseamnă că, dacă crezi că tu cel adevărat ești așa cum arăți în mod fizic înseamnă că nu ai știut niciodată cum ești.

Poate dacă am putea pătrunde în propria noastră minte ne-am dori să nu o facem, ce suntem acolo este diferit de ceea ce suntem atunci când ne privim în oglindă.

Advertisements